Altınözü Ayoğlu ile parlayacak

Hatay’ın tanınmış siyasetçilerinden olan Rezzuk Ayoğlu AK Parti Altınözü Belediye başkan aday adaylığını açıklamasından sonra Altınözü’nün yükselen değeri oldu.

Altınözü Ayoğlu ile parlayacak

Hatay’ın tanınmış siyasetçilerinden olan Rezzuk Ayoğlu AK Parti Altınözü Belediye başkan aday adaylığını açıklamasından sonra Altınözü’nün yükselen değeri oldu. Özellikle projeleri ve vatandaşın sevgisiyle hizmet aşkı ile yükselerek yoluna devam eden ve Altınözü halkı tarafından başkan gözüyle görülen Ayoğlu yaptığı çalışmalarla takdir toplamaya devam ediyor. Altınözü’nün bilinen ailelerinden olan ve aileden siyasetçi olarak yetişmiş, Siyasi konularda tecrübeli olan Ayoğlu aynı zamanda Ak Parti Hatay Büyükşehir belediye meclis üyesi olarak görevini sürdürürken sadece Altınözü’nün değil, 15 ilçeninde sorunlarına hakim biri olarak seçmenin karşısına çıkıyor. Hatay ve Altınözü’nün sevilen sayılan bireyi olan ve Altınözü vatandaşları tarafından Altınözü belediye başkanlığına kabul gözüyle bakılan Ayoğlu’nun belediye başkanlığına aday adayı olması ilçede sevinç etkisi yaratırken, Rezzuk Ayoğlu’nun bu güne kadar yapmış olduğu başarılar vatandaşlar tarafından sıkça konuşuluyor.
ALTINÖZÜ
BİZİM EVİMİZ
Altınözü’ne hizmet için aday adayı olduğunu söyleyen Ayoğlu ise; “AK Parti hizmet ve bayrak yarışıdır. Bayrağı devralan millete hizmete devam eder. Altınözü’ne hizmet edebilmek için belediye başkanlığına aday adayıyım. Altınözü tarihi bakımından cazibe merkezi olan bir ilçemiz Altınözü’ne yapılan hizmetlerin üstüne hizmet yapabilmek için belediye başkan aday adayı oldum. Altınözü bizim evimiz. Gözümüzü dünyaya açtığımız çocuklarımızı büyütüp,sevdiklerimize yuva olan yurdumuz.Biz Altınözü’nün ve vatandaşlarımızın neye ihtiyacı olduğunu analiz ettik.Bu vesileyle bir bayrak yarışı olan AK Parti belediyeciliğini, bizden önce yapılanların üzerine koyarak ,hazırlamak istiyoruz” ifadelerine yer vererek Altınözü’nü parlatacağının sözünü verdi. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.