ATSO HATAY İÇİN DEĞER ÜRETİYOR

ATSO HATAY İÇİN DEĞER ÜRETİYOR

Hikmet Çinçin’in başkanlığını yaptığı Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Antakya için değer üreterek kente katma değer kazandırıyor.Üyelerinin sorunlarını üst mercilere aktarma yolunda çalışmalarını tüm kurumlarıyla sürdüren ATSO’nun başarılı Başkanı Hikmet Çinçin, Antakya’nın tüccar ve sanayicilerine katkı sağlamak adına çalışmalarını sürdürürken, ATSO’nun ortağı olduğu işletmeler de takdir görmeye devam ediyor.

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞINDAN ATSO PROJESİNE ÖVGÜ

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ajanslar Genel Müdürü Barış Yeniçeri ATSO’nun yürütmekte olduğu Kireçlik Yarma Ortak Üretim Proje Tesisini ziyaret etti. Ziyarette Genel Müdüre tesis hakkında bilgi aktarıldı. ATSO’dan projeyle ilgili yapılan açıklamada; “Odamızın prestij projelerinden biri olan ve Dericilik sektörüne katma değer sağlayacak bu tesisisin açılışını en kısa zamanda yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı Sayın Genel Müdürümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz “ denildi.

ÇİNÇİN’E ZİAYRETLER SÜRÜYOR

ATSO seçimlerini ezici üstünlükle kazanan Başkan Çinçin’e destek ziyaretleri de sürüyor. Başkan Çinçin son olarak KOSGEB Genel Başkan Yardımcısı Bilal Kendirci, KOSGEB Hatay Müdürü Hayrettin Çevik, Frankfurt School Of Finance&Management Proje Müdürü Özgür Üçkuş ve Frankfurt School Of Finance&Management Proje Sorumlusu Ali Sedef’i, Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız’ı ve önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Birol Ertem’i makamında ağırladı.

ÇİNÇİN, İŞ DÜNYASININ BAŞARISI İÇİN ÇALIŞIYOR

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin Antakya, Defne, Samandağ ve Altınözü ilçesinde hizmet veren iş insanlarının iş hacimlerinin artması, uluslararası ortaklıklar yoluyla Antakya’nın ihracat hacminin de rekor kırması amacıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.