CHP HEYETİNDEN ATSO’YA ZİYARET

CHP HEYETİNDEN ATSO’YA ZİYARET

CHP TBMM Grup Başkanvekili Burcu Köksal başkanlığındaki CHP heyeti, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.Hatay ekonomisinin yeniden toparlanması için, depremden dolayı yaşanan sorunların çözümü noktasında taleplerini ve önerilerini dinleyen CHP heyeti, sorunların çözümü noktasında yardımcı olma sözü verdi. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Antakya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali ve iş insanlarını ziyaret eden CHP TBMM Grup Başkanvekili Burcu Köksal, Hatay Milletvekilleri ve Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, şehri ayağa kaldırmak için çaba göstermeye devam edeceklerini söyledi.

GÜZELMANSUR: ŞEHRİMİZİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Ziyaretle ilgili düşüncelerini paylaşan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, “Hatay ekonomisinin yeniden toparlanması için, depremden dolayı yaşanan sorunların çözümü noktasında taleplerini ve önerilerini dinleyerek, çözüm önerilerimizi anlattık. Kendilerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Şehrimizi hep birlikte mutlaka ayağa kaldıracağız.” Dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.