ATSO HEYETİ HAVALİMANININ SORUNLARINI GÖRÜŞTÜ

ATSO HEYETİ HAVALİMANININ SORUNLARINI GÖRÜŞTÜ

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Hatay’da yıl boyunca yüzbinlerce yolcuyu ağırlayan Hatay Havaalanının sorunlarının çözümü noktasında havaalanı yönetimiyle görüşme gerçekleştirdi.  Havaalanından iç hatlar terminalinin kapasitesinin yetersiz olmasından ve görselliğinin eksik olmasından dolayı yeterli şekilde yararlanılamadığı belirtilen görüşmelerde ATSO 8. Meslek Komitesi (Turizm) Üyelerini Hatay Havaalanı Müdürü Caner Gazi Göncü ağırladı. Komite Başkanı Yılmaz Yağcı, Başkan Yardımcısı Nurican Oktay, Metin Tansal ve Süleyman Kızılkaya’dan oluşan heyet Hatay Havaalanı Müdürlüğü görevine yeni atanan Caner Gazi Göncü’yü makamında ziyaret etti.

ATSO HEYETİ SORUNLARI İLETEREK ÖNERİLERİNİ SIRALADI

ATSO 8. Meslek Komitesi üyeleri, Göncü’ye havaalanının tespit edilen sorunlarını aktararak çözüm için de önerilerini sıraladı. ATSO heyetinin havaalanı temaslarıyla ilgili yapılan açıklamada; “Ziyarette heyetimiz, odamızın kamuoyu gündemine getirdiği; “İÇ HATLAR TERMİNALİ”nin kapasite bakımından yetersiz olduğu ve kapasitesinin artırılması talebimiz bir kez daha gündeme gelmiş ve Havaalanı Müdürü Göncü, İç hatlar terminalinin büyütülmesi ile ilgili çalışmaların hali hazırda başlatıldığını ve kısa bir süre zarfında faaliyete geçeceğini Komitemize iletmiştir. Komitemiz ayrıca; Turizm Acentelerinin grup karşılamaları sırasında yaşadıkları park yeri sorununu, Havaalanı terminal binasının içine Coğrafi işaretler ile ilgili dijital billboard konulması, Hatay’a özgü el sanatları (Mobilya-Mozaik) vs. eserlerinin Havaalanı içinde tanıtılması için taleplerini iletmiştir. Sayın Müdürümüze, Turizm Sektörünü temsilen ziyarette bulunan heyetimize ve Sektörün sorunlarına göstermiş olduğu yakın ilgi sebebiyle şükranlarımı sunuyoruz” denildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.