ATSO’DA HATAY GASTRONOMİSİ KONUŞULDU

ATSO’DA HATAY GASTRONOMİSİ KONUŞULDU

Antakya’nın ürünlerine değer katmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, gastronomi konulu toplantıya ev sahipliği yaptı.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’in de katıldığı toplantıda “Hatay Gastronomisi Marka Konumlandırma ve Pazarlama İletişimi Projesi” Tanıtımı yapıldı. Toplantıya Çinçin’in yanı sıra ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Şahutoğlu ve turizm sektöründe faaliyet gösteren ATSO üyeleri katıldı. ATSO’dan toplantıyla ilgili yapılan açıklamada; “Etkili İşler Etkinlik Yönetimi firmasının “Hatay Gastronomisi Marka Konumlandırma ve Pazarlama İletişimi Projesi” Tanıtım Toplantısı Odamız ev sahipliğinde yapıldı. Toplantı; Başkanımız Hikmet Çinçin, Yönetim Kurulu Üyemiz Serdar Şahutoğlu ve Turizm sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Tüm üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” denildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.