SGK HATAY’DA DEPREMİN İZLERİ SİLİNİYOR

SGK HATAY’DA DEPREMİN İZLERİ SİLİNİYOR

6 Şubat deprem felaketinden sağlam çıkmayı başaran SGK Hatay il binası uzun zaman sonra müdürler düzeyinde toplantıya ev sahipliği yaptı.

İl Müdürü Hamit Bal, deprem felaketinin izlerinin silinmeye devam edildiğini belirterek toplantıya katılan tüm il müdür yardımcılarına ve merkez müdürlerine teşekkür etti. Depremde hayatlarını kaybeden tüm müdürlük personellerine Allah’tan rahmet dileyen Müdür Bal, Hatay’da vatandaşlara hizmet vermeye devam etmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

BAL: GERİYE DÖNÜL KONULARLA İLGİLİ KAPSAMLI DEĞERLENDİRMELER YAPTIK

Müdür Bal, gerçekleşen toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada; “İlimizde yaşanan 06 Şubat deprem felaketi öncesi düzenli olarak yapmış olduğumuz aylık koordinasyon toplantımızı uzun bir aradan sonra 12 Aralık’ta İl Müdür Yardımcılarımızın ve Merkez Müdürlerimizin katılımıyla İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirdik. Toplantıda yaşadığımız deprem felaketi sonrası ve normalleşme süreci içerisinde İlimiz geneli yapmış olduğumuz çalışmalar. EYT kapsamında İlimiz sigortalılarının maaş bağlanma aşamasında bize destek olan diğer İl Müdürlüklerimizle yapmış olduğumuz koordinasyon çalışmaları. Ertelenen primler ve belge verme süreleri ile ilgili konularda kapsamlı değerlendirme yaptık” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.