AYAKKABICILAR ODASINDAN VALİ MASATLIYA ZİYARET

AYAKKABICILAR ODASINDAN VALİ MASATLIYA ZİYARET

Asrın felaketi sonrası ilimizde koordinatör vali olarak görev yapan ve geçtiğimiz günlerde Hatay Valisi olarak atanan Mustafa Masatlı’ya Hatay Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.
Hatay Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doğan Aydın ziyaret sonrası yaptığı açıklamasında:” Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde Sayın Valimiz Mustafa Masatlı’ya Hatay’da Ayakkabı sektörümüzün Türkiye’nin Erkek ayakkabısında %37 sini ürettiğimizi Hatay ilimizin lokomotifi olan bu sektörün İlimiz için istihdam ve ekonomide büyük katkısı olduğunu dile getirdik. Ayakkabı sektörümüzün 6 Şubat deprem sonrası genel sorunlarını ve hızlı bir şekilde ayağa kalkması için Devletimiz tarafından Sektörümüze yapılan hizmetleri ve şu an yaşadığımız sorun ve sıkıntılarımızın bir an önce giderilmesini sayın valimize Arz ettik.
Sayın valimiz Mustafa Masatlı , sektörde Türkiye’nin önde gelen İllerinden biri olduğumuzu belirterek, üretimin tekrar canlanması için gerekli desteklerin verileceğini ifade etti.
ELHAMDÜLİLLAH AYAKKABICILIK SEKTÖRÜMÜZ SAHİPSİZ DEĞİL..
Sayın Valimiz Mustafa Masatlı’nın Ayakkabı sektörümüze verdiği önem ve bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alaka bizleri ” fevkalade” mutlu etti. Şahsım ve Esnafımız adına teşekkür ediyor, Başarılar diliyoruz.
Ayakkabı sektörümüz için göreve geldiğimiz ilk günden beri mücadele veriyoruz.
Esnafımızın hiç bir sorunu kalmayana kadarda vermeye devam edeceğiz.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.