HASİAD’DAN REYHANLI ÇIKARMASI

HASİAD’DAN REYHANLI ÇIKARMASI

Başkanlığını iş insanı Av. Murat Hayzaran’ın yaptığı Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği yönetimi Reyhanlı’da temaslarda bulundu.

Hayzaran’a yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Heyet, ilk olarak Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu’nu ziyaret etti. İkinci olarak da Cemil Meriç’in müzeye çevrilen evi ziyaret edildi.

İLK ZİYARET REYHANLI TSO’YA

HASİAD heyeti ilk olarak Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Necmettin Zaroğlu’na ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette gündeme yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Başkan Hayzaran, misafirperverliğinden dolayı Zaroğlu’na ve Meclis Başkanı Mahmut İri’ye teşekkür etti. Heyetin ikinci durağı ise Reyhanlı doğumlu Yazar, Düşünür ve Çevirmen Cemil Meriç’in restore edilerek müzeye dönüştürülen doğduğu ev oldu. Burada tarihi nesneleri inceleyen heyet, Cemil Meriç’in kitabını da almayı ihmal etmedi.

ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

HASİAD’dan ziyaretlerle ilgili yapılan açıklamada; “HASİAD Yönetim Kurulu olarak Reyhanlı programı kapsamında Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Necmettin Zaroğlu, Meclis Başkanı Mahmut İri ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek sektörlere ve iş dünyasına yönelik sorunlar ve çözümleri ile ilgili istişarelerde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ardından, Reyhanlı doğumlu Yazar, Düşünür ve Çevirmen Cemil Meriç’in restore edilerek müzeye dönüştürülen doğduğu evi ziyaret ettik. Bu önemli eserin ilimize kazandırılmasına katkı sunan herkese şükranlarımızı sunuyoruz” denildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.