İSKENDERUNLULAR FİDAN DİKTİ

İSKENDERUNLULAR FİDAN DİKTİ

İskenderun Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü’nün iş birliğiyle oluşturulan ‘Dikili Bir Fidanınız Olsun Hatıra Ormanı’nda fidanlar toprakla buluşturuldu. Akarca mevkiinde gerçekleştirilen törene; AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İlçe Jandarma Komutanı yüzbaşı Yusuf Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, daire müdürleri, yetim, engelli eğitim kurumlarına bağlı çok sayıda öğrenci ve velileri katıldı.

KATILIMCILAR FİDANLARA CANSUYU VERDİ

Konukların orkestra eşliğinde karşılandığı fidan dikim töreninde Sosyal Hizmetler Müdürü Yılmaz Balaman ve Orman İşletme Müdürü Rıdvan Aksu davetlilerle tek tek ilgilendi. Etkinliğe 1 aylık ikizleriyle gelen Feyza ve Süheyl Sancar çiftinin bebekleri için fidan diktiği etkinlikte Sosyal Hizmetler Müdürü Yılmaz Balaman, Sancar çiftine kampanyaya desteklerinden dolayı teşekkür etti. AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, davetlilerle sohbet ettikten sonra üzerinde isminin yazılı olduğu fidanları toprakla buluşturarak, can suyu verdi.

ÖZEL: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Milletvekili Abdülkadir Özel, memleketin hep birlikte daha da yeşillendirildiğini belirterek, “Bölgede yaşanan yangında yanan tüm yerler yeniden fidan dikimleriyle yeşilleniyor. Bu konuda emekleri geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.