BAKAN KOCA İLE YAPILAN TOPLANTININ ARDINDAN İLK MESAİ

BAKAN KOCA İLE YAPILAN TOPLANTININ ARDINDAN İLK MESAİ

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat,9 Ekim 2020 Cuma günü Adana ilinde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin KOCA’nın 7 ilin İl Sağlık Müdürleri ile düzenlediği toplantının ardından haftanın ilk mesai gününe hızlı başladı.

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Davud-i Antaki toplantı salonunda, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat başkanlığında, Kurum Başkan ve Başkan Yardımcılarının katılımı ile haftanın ilk mesai başlangıcı yapıldı. Yapılan değerlendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Hambolat, Sağlık Bakanı Koca ile Cuma günü gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısı hakkında bilgiler vererek beklentilerin ve hedeflerin ne olduğunu ortaya koydu. Toplantının devamında Kurum Başkan ve Yardımcılarından, Birinci basamak sağlık hizmetleri ve Hastane hizmetleri, Sağlık tesisleri son durum ve yatırım programı,112 Acil sağlık hizmetleri, Korona virüs il değerlendirmesi, Filyasyon çalışmaları, Hastane yoğun bakım yatak ve solunum cihazı doluluk oranları gibi konularda kısa brifingler aldı. Kurum Başkanları ve Yardımcılarının istek ve taleplerini de dinleyen İl Sağlık Müdürü; ’Çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin KOCA ile yaptığımız görüşmeler çok olumlu ve güzel bir havada geçti. En alt kademede ve en uç noktada görev yapan personelden tutunda en tepede ki yöneticiye kadar asla taviz vermeden, sorumluluklarımızın ve görevlerimizin bilincinde olarak hareket etmeliyiz, etmek zorundayız. İlimizde yakaladığımız güzel ve olumlu bir atmosfer var. Şayet, rehavet ve gevşemeye müsaade eder isek yıl boyunca yaptığımız tüm emekleri ve çalışmaları kaybederiz. Buna fırsat veremeyiz, vermemeliyiz. Hatay halkının bizlere olan inancını ve güvenini boşa çıkarmaya ne özümüz ne de kişiliğimiz el vermez. Bu noktada gece gündüz demeden emek ve zaman veren, toplantıya katılan mesai arkadaşlarımız başta olmak üzere tüm çalışanlarımıza güç kuvvet ve kolaylıklar diliyorum, teşekkür ediyorum. Her nerede olursa olsun görevini en iyi yapan vatanın en çok sevendir düsturuyla hareket eden her sağlık çalışanımıza teşekkürü de bir borç biliyorum .’’dedi.

Daha sonra Hambolat; Kurum Başkan ve Yardımcılarından talep ve istekleri not aldıktan sonra toplantıyı sonlandırdı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.