GAZİ HURİ PROFESÖR OLDU

GAZİ HURİ PROFESÖR OLDU

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi Travmatoloji Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gazi Huri, bugün düzenlenen resmi törenle profesörlük diplomasını aldı. Hacettepe Üniversitesi’nde yapılan törende Hatay’ın bir kez daha gururu olan Prof. Dr. Gazi Huri, tıp alanında dünyanın gelecek vaat eden önemli genç bilim adamlarından biri olduğunu bir kez daha ispatladı. Hataylı olmaktan gurur duyduğunu her ortamda dile getiren Prof. Dr. Gazi Huri, diploma töreninde, sorumluluklarının daha da arttığına işaret etti.

İLK TEBRİK EDEN EŞİ OLDU

Diplomasını alırken duygularını paylaşan Prof. Huri, “Yirmi yıla yakın süredir Hacettepe Üniversitesi ailesinin ferdi olmaktan onur duyuyorum” dedi. Gazi Huri, eşi Prof. Dr. Pınar Huri’yle bu gururu paylaştı. Bu unvanın kimine göre akademik hayatın en son mertebesi olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Gazi Huri, “Oysa; artan sorumluluklarımız ve yetiştireceğimiz çağdaş yeni nesiller için işimiz henüz yeni başlıyor. Bugün benimle birlikte bu onura layık olan tüm akademisyen dostlarımı gönülden kutluyorum” sözleriyle bir kez daha gönülleri fethetti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.