BALIKÇI BARINAKLARINA ZİYARET

Heyet, İskenderun Balıkçı Barınağını incelemesinde İskenderun Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Habip Yücel Dalgıç´dan teknik bilgi de aldı.

BALIKÇI BARINAKLARINA ZİYARET

Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Kemal Kutlu ve Ermar Denizcilik YK Başkanı Erdinç Kaplan taraından karşılanan heyet, odada yapılan görüşmenin ardından yat limanına dönüştürülmesi planlanan Madenli Balıkçı Barınağı ve İskenderun Balıkçı Barınağında inceleme yaptı. Heyet, İskenderun Balıkçı Barınağını incelemesinde İskenderun Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Habip Yücel Dalgıç´dan teknik bilgi de aldı.
Heyet, 10 arayla Antalya çıkışlı yapılması planlanan Cruise Gemisi seferleri Alanya ve Mersin´e günü birlik uğradıktan sonra İskenderun´a gelecek. İskenderun´a yanaşacak Cruise Gemisi yolcuları, bölgenin turistik yerlerini gezdikten sonra Beyrut ve İsrail´e geçecek ve Beyrut, İskenderun, Mersin, Alanya hattını izleyerek Antalya´ya dönüş yapacak. Seferlerin Armar Denizcilik ile ortaklaşa yürütüleceği belirtilen yazılı açıklamaya göre, Armar Denizcilik Operasyon Müdürü Jilber Topuz, 2021´de başlanmasının planlandığı ve aylık 500´e yakın yolcunun taşınmasının hedeflendiğini kaydedildi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.