MHP’DEN BAŞKAN TOSYALI’YA ZİYARET

MHP’DEN BAŞKAN TOSYALI’YA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun ilçe teşkilatı başkanlığında güven tazeleyen Turhan Bozkurt ve yeni yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti.

‘VAR OLSUN CUMHUR İTTİFAKI’

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ”Nazik ziyaretleri için MHP İlçe Teşkilatına teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakı paydaşları olarak ülkemize, şehrimize ve ilçemize hizmet ediyoruz. İskenderun Belediyesi olarak da bir yandan temel belediyecilik faaliyetlerini hizmetlerini layıkıyla yerine getirirken, diğer yandan sosyal belediyecilik hizmetleri ve projelerimiz şehrimize ve değerli hemşerilerimize en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz. Var olsun Cumhur İttifakı” dedi. MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ise oldukça coşkulu ve yoğun katılımlı bir kongre yaptıklarını belirterek, “Geçtiğimiz günlerde ise İl Kongremizi tamamladık. Cumhur ittifakı olarak her daim halkımızın hizmetindeyiz. Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’ya çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz. Her daim birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Tosyalı, görsel sunum eşliğinde konuklarına belediye hizmetleri hakkında bilgiler paylaştı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.