BARO’DA YEMİN TÖRENİ HEYECANI

BARO’DA YEMİN TÖRENİ HEYECANI

Hatay Barosu’nda geçtiğimiz hafta sonunda ve bu hafta başında birçok yeni Hukuk Fakültesi mezunu Avukat adayı yemin etti, cübbe giydi ve ruhsatnamesini alarak mesleğe ilk adımı attı.Antakya Adliyesi’nde bu kapsamda düzenlenen törende üç hukuk mezunu ant içti. Staj dönemlerini başarı ile tamamlayan Ahmet Yapıcıoğlu, Alpin Berberoğlu ve Sabit Kaptan, düzenlenen yemin töreni ile beraber ruhsatlarını Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın’ın elinden aldı.Ahmet Yapıcıoğlu’na cübbesini AV. M. Labit Güçlü, Alpin Berberoğlu’na cübbesini Av. Zerrin Altınöz, Sabit Kaptan’a cübbesini Av. Selim Zeybekoğlu ve Av. Akın Akıncı giydirdi. Törene; Baro Genel Sekreteri Av. Oya Mıstıkoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Ali Bilgin ve Av. Özgür Önder Diyapoğulları yanı sıra meslektaşları ve yemin eden meslektaşların ailesi katıldı. Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın, yemin ederek aralarına katılan genç meslektaşlarını kutladı ve başarı diledi.

BİR TÖREN DE REYHANLI ADLİYESİ’NDE

Bir diğer yemin töreni ise Reyhanlı Adliyesi’nde gerçekleşti. Staj dönemini başarı ile tamamlayan Simay Siret Çalım, düzenlenen yemin töreniyle, ruhsatını Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın’ın elinden aldı. Simay Siret Çalım’a cübbesini Av. Zekeriya Çelik, Av. Hüseyin Ahmet Şanverdi ve Av. Fatma Gül Çalım giydirdi. Törene, meslektaşları ve yemin eden meslektaşın ailesi katıldı. Başkan Hüseyin Cihat Açıkalın, yemin ederek aralarına katılan meslektaşını kutladı ve başarı diledi.

Antakya Adliyesi’nde bir başka tören daha gerçekleşti. Staj dönemini başarı ile tamamlayan Merve Eryılmaz, düzenlenen yemin töreniyle, ruhsatını Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın’ın elinden aldı. Merve Eryılmaz’a cübbesini Av. Sinan Aslan giydirdi. Törene meslektaşlar ve yemin eden meslektaşın ailesi katıldı. Hatay Barosu Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın, yemin ederek aralarına katılan meslektaşını kutladı ve başarı diledi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.