BAŞHEKİM BARIŞ KAVVASOĞLU, DEPREMZEDE KADINA SAHİP ÇIKTI!

BAŞHEKİM BARIŞ KAVVASOĞLU, DEPREMZEDE KADINA SAHİP ÇIKTI!

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’ın, Kızılay Konteyner Kentte depremzedeleri ziyareti sırasında yaşlı bir kadının sağlık problemlerini anlatması üzerine durumu Defne Devlet Hastanesi Başhekimi Barış Kavvasoğlu’na bildirdi.
Depremde yakınlarını kaybettiği öğrenilen kadınla yakından ilgilenen Başhekim Uzm. Dr. Barış Kavvasoğlu, hastanın tedavisi konusunda gerekenin yapılacağını belirterek, sağlığına kavuşana kadar durumu yakından takip edeceğini dile getirdi.
6 Şubat depremlerinden sonra kısa sürede inşa edilerek hizmete giren ve her geçen gün kalitesini artıran Defne Devlet Hastanesi, yeni açılan ünitelerle beraber depremzedelere şifa olmaya devam ediyor.
Hastane girişindeki “İnsanlık merhamet üzerine kuruludur” yazısıyla hastaların karşılandığı hastanede, Başhekim Barış Kavvasoğlu’nun dokunuşlarıyla gün geçtikçe hizmet kalitesi artmakta ve hastaların başka illere gitmek zorunda kalmadığı görülüyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.