Meşale Gazetesi

BAŞKAN ADAL REYHANLI’DA PARTİLİLERLE BULUŞTU

BAŞKAN ADAL REYHANLI’DA PARTİLİLERLE BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, Reyhanlı’da partililerle bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

Liderin Emrinde Teşkilatın Hizmetinde şiarıyla ilçe ilçe gezerek ülkücü davayı anlatmaya devam eden Adal, bu kapsamda Reyhanlı İlçe Teşkilatıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda İlçe Başkanı Ali Küreşoğlu ilçe yönetimi de hazır bulundu.

ADAL: DOKUNMADIK NOKTA BIRAKMAYACAĞIZ

Başkan Adal, “İlçe ilçe, mahalle mahalle yürüyüşümüzü başlatmamızın ardından durmaksızın ziyaretlerimize devam ediyoruz. Dava arkadaşlarımın, ülküdaşlarımın heyecanını, azmini ve yüksek enerjilerini görmek gerçekten ziyadesiyle bizleri mutlu ediyor. Vatandaşımızla, esnafımızla sohbet etmek kucaklaşmak bizlere enerji veriyor. Bu enerjiyle inşallah ilçelerimize, mahallerimize bir bir dokunarak, İl ve İlçe Yönetimlerimizle birlikte ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Hatay’da, Reyhanlı’da dokunmadık, değmedik nokta bırakmayacağız. Milliyetçi Hareket Partisi 53 yıllık mazisinde devlet gelenek ve göreneklerine göre hareket etmiş, şerefli Türk bayrağının temsilcisi olmuştur. Güçlü Türkiye yolunda, 2023 hedeflerimiz doğrultusunda durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Reyhanlı ilçemizde bizleri bağırlarına basan hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.