KANUNCU’DAN DUYGULANDIRAN MESAJ!

KANUNCU’DAN DUYGULANDIRAN MESAJ!

Uzman doktor hayırsever insan Serdal Kanuncu, Depremde kaybettiğimiz engelli vatandaşlar için bir mesaj yayınladı.

Uzm. Dr. Kanuncu, yayınladığı mesajda, depremde on binlerce vatandaşın öldüğüne, yüzlerce vatandaşımız ise kollarını ve bacaklarını kaybettiğine dikkat çekti.

Mesajının devamında şu ifadelere yer veren Uzman Doktor Serdal Kanuncu, “6 Şubat Kara depreminde maalesef birçok vatandaşımızı kaybettik. Türkiye’nin 11 ilinde meydana gelen yıkıcı depremde on binlerce vatandaşımız öldü yüzlerce vatandaşımız ise kollarını ve bacaklarını kaybetti ve ne acıdır ki bazı vatandaşlarımızın bedenleri halen bulunamadı. Depremlerin oluş şekli yıkıcı gücü tahrip edici kuvveti tartışıladursun, birçoğumuz gibi beni de kahreden üzücü durumlardan biri de deprem esnasında bedensel engelleri bulunduğu için hareket edemeyerek oldukları yerde vefat eden kardeşlerim. Elbette ölüm doğanın bir kanunu ancak ne var ki engelli kardeşlerimizle yaşadığımız birçok hatıra, duygusal bağ ve ekmeğimizin tuzumuzun geçmesi bunu daha da acı kılıyor. Bu durum bizlere bir kez daha engelli olmanın veya başka bir deyişle hayata 1-0 yenik başlamanın ne kadar zor olduğunu gösteriyor. Tekrar hatırlatmak gerekirse gerek deprem bölgelerinde gerekse diğer bölgelerde yapılacak bütün çalışmalar engelli kardeşlerimizin erişilebilirliği düşünülerek yapılmalı ve engelli kardeşlerimiz için ulaşılabilir kentler inşa edilmelidir. Depremde kaybettiğimiz engelli kardeşlerimize Allah’tan rahmet ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mehmet Mustafa Canbulat, Hasan Mutlu, Çağla Beyaz ve başka kimler varsa ruhları şad olsun, Allah rahmet eylesin” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.