NİHAT MAZMANOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

NİHAT MAZMANOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Medya sektörünün güçlü sesi olan, Mazman Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Mazmanoğlu, Defne Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı. Mazmanoğlu, başvurusu ardından yaptığı açıklamasında; “Defnemizi tüm renkleriyle hep birlikte daha güçlü ve daha yaşanılabilir bir ilçe olarak hazırlayacağız. Defnemizi el ele vererek yeniden inşa edeceğiz.” dedi.

BİZ HAZIRIZ, DEFNEMİZİ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Mazmanoğlu, “6 Şubat depreminde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet,  Yaralı olanlara sağlık ve şifalar diliyorum. Yaşadığımız felaketin boyutu çok büyük. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. İlimiz çok ağır bir yıkım aldı. Özellikle Defne İlçemizde büyük can ve mal kayıpları yaşandı. Önemli olan biran önce sorunların giderilmesi ve gerekli çalışmaların acilen yapılmasıdır. Bu zor bir süreç fakat birlikten güç doğar şiarıyla hareket ederek gerekli tüm hazırlıkları yapıp çalışmalarımıza başlayacağız.” İfadelerini kullandı.

SESİMİZİ BİRLEŞTİRME ZAMANIDIR

“Yıllarca içerisinde kurucu ve yönetici olarak bulunduğum basın yayın ve medya sektörü vasıtasıyla vatandaşlarımızla iç içe birlikte hareket ederek ortak bir ses yükselttik. Deprem ardından hemen sesimizi duyurmaya çalıştık. Deprem sonrasında birkaç gün içerisinde radyolarımızla dünyaya seslendik. Defneli vatandaşlarımızla birlikte yükselttiğimiz sesimizi şimdi hep birlikte birleştirme zamanıdır.” Diye konuştu.

Nihat Mazmanoğlu Kimdir?

Nihat Mazmanoğlu, 23 Temmuz 1968 doğumludur. Mustafa Kemal Üniversitesi İnşaat Bölümü mezunu olup,  Anadolu Üniversitesi Otel İşletmeciliği lisans programını tamamlamıştır. Öğrenimini, Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümü ile devam ettiren Mazmanoğlu, Medya sektörüne 1995 yılında adım atmıştır. 2003 yılında Hatay Asi gazetesini kurmuş, medya bünyesine Akdeniz FM, Hatay Dost FM, Süper Show Radyo, Vivaldi FM gibi bölgenin güçlü radyolarını yayın hayatına geçirmiştir.

Başarıyla yürüttüğü Medya ve reklam sektöründe adından söz ettiren Mazmanoğlu, 2016 yılında LOCA MAG Dergisini de bünyesine katmıştır.

Mazmanoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü Mazman Medya,  deprem ardından birkaç gün içerisinde halkın sesini yayınlarıyla duyuran, bölgenin durumunu aktaran tek medya kurumu olmuştur.

Basın sektöründe bölgenin önemli isimlerinden olan ve iş insanlığı yanı sıra meclis üyeliği yapmış olan Nihat Mazmanoğlu, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu AGF Başkan Vekili, (RAFET) Radyo Televizyon ve İnternet Haberciliği Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, (ATSO) Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi, (HASİAD) Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir.

Nihat Mazmanoğlu, Öğretmen olan Mine Mazmanoğlu ile evli ve iki çocuk babasıdır. Mazmanoğlu, aynı zamanda Defne başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinde tanınan esnaflardan Bıçakçı Naim Usta’nın oğludur. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.