BAŞKAN DELİ, KUMLU İÇİN ÇALIŞIYOR

BAŞKAN DELİ, KUMLU İÇİN ÇALIŞIYOR

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli ilçesi için gecesini gündüzüne katıyor. Ülke sevdasına Kumlu sevdasını da ekleyen Başkan Deli, ilçesinde tüm hizmetlere yetişmeye çalışıyor. Eğitimci kimliğini de göz ardı etmeyen Başkan Deli, ilçede eğitimde kaliteyi arttırmak için çalışma yapıyor. Kumlu’yu güzelleştirmek için tüm personellerle tek tek ilgilenen Başkan Deli, ilçede aile ortamı kurarak, personelin ilçeyi kendi evi gibi görmesini sağlıyor ve bu yolla ilçede hizmetlerin aksamamasını sağlamayı amaçlıyor.

VATANDAŞLARLA İSTİŞAREYİ İHMAL ETMİYOR

İlçede esnaflık yapan vatandaşları ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Başkan Deli, istişare ile hizmetlere yön vererek vatandaş memnuniyetini ön planda tutuyor. Başkan Deli, Sanayi esnafıyla sabah çayımızı içip, hasbıhal etti. Esnaflarımıza hayırlı çalışmalar, bereketli kazançlar dileyen Deli, yapılacak çalışmaları esnaflara anlattı. Kumlu’nun gelecek kuşaklara akılda kalıcı eserlerle bırakılması için var gücüyle çalışan Başkan Deli, projeleriyle, vatandaşlara olan yaklaşımıyla ve başkanlık tarzıyla tüm vatandaşların takdirini kazanmaya devam ediyor.

İLÇEDE YOLLAR, PARKLAR, HİZMETLER TAM GAZ SÜRÜYOR

Kumlu’da atıl durumdaki parkları onararak halka nefes alacakları mekanlar sunmayı amaçlayan Başkan Deli, bunun yanı sıra asli hizmetlerin de rutin şekilde yapılması için sürekli takipte bulunuyor. Personelleri çalışma esnasında ziyaret ederek devam eden projeler hakkında bilgi alan Deli, çalışmalarıyla takdir topluyor.

Bu kapsamda ilçeye bağlı Akkuyu Mahallesi’nde İlkokul yönetimi tarafından istenen çalışmalarımızı inceleyen Başkan Deli, çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini ve eğitime katkı yapmaya devam edeceklerini kaydetti. İlçenin muhtelif alanlarında devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Deli, hizmetlerin ilçe halkına hayırlı olmasını diledi. Haber:Hasan DİKKAYA

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.