ÇALIŞKAN, DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN BASIN EMEKÇİLERİNİ UNUTMADI

<strong>ÇALIŞKAN, DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN BASIN EMEKÇİLERİNİ UNUTMADI</strong>

24 Temmuz 1908 tarihinde Türk basınında sansürün kaldırılması ile toplumun şeffaf haberlere ulaşma özgürlüğünün ilk adımı olan 24 Temmuz tarihi, her yıl Gazeteciler ve Basın Bayramı ile birlikte “Basından Sansürün Kaldırılışının” yıl dönümü olarak kutlanmaktadır.

 Halkımıza doğru haber alma imkânı sağlayan ve düşüncelerini başkaları ile paylaşmasına aracı olan basın kuruluşları, önemli bir toplumsal görev icra etmektedirler.

 Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

 Tüm basın mensuplarının Basın Bayramını kutlayan Çalışkan mesajında şunları söyledi: “Yaralarını sarmış bir Hatay ve yaşanabilir Türkiye için zor şartlar altında çalışan ve sorumluluk duygusu içinde mesleklerini icra eden; doğru, ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışıyla fedakarca görev yapan değerli basın mensuplarımızın gününü kutluyor, depremde kaybettiğimiz basın emekçilerimizi de rahmetle anıyorum.” dedi. 

Ayrıca Çalışkan, “Tüm gazetecilerimizin kalemini özgürce kullandıkları Gazeteciler ve Basın Bayramı dileklerimle” ifadeleriyle iyi dilek temennisinde bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.