BAŞKAN KARATAŞ BBP’DEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

BAŞKAN KARATAŞ BBP’DEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Hassa’da 2 dönemde yaptığı hizmetlerle takdir toplayan Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Büyük Birlik Partisi Hassa Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Son olarak 5 yıllık dönemde Hassa’ya ilkleri kazandıran vatandaşlarla kurduğu gönül bağı ile kalpleri fetheden Başkan Karataş, ilçeye hizmete devam etmek amacıyla Genel Başkanlığını Mustafa Destici’nin yaptığı Büyük Birlik Partisi’nden Hassa Belediye Başkan Adayı olduğunu duyurdu.

“KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEK İÇİN YENİDEN ADAYIM”

Başkan Karataş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda; “İlçemizde 5 yıllık yönetimimiz 39 Mahallede hizmetlerimizin devamı için gönül dostlarımızın desteği ile Büyük Birlik Partisi Belediye Başkanlığı adaylığımı resmen açıklıyorum. Kaldığımız yerden devam etmek için her bir bireyin derdiyle dertlenip, bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerimiz ve projelerimizin devamı için yine yeniden siz kıymetli hemşerilerimizin de teveccühü ile yaralarımızı sarmak için var gücümüzle hep birlikte mücadelemize devam edeceğiz. Bizlere teveccühünü gösteren bizleri yalnız bırakmayan tüm Hemşerilerimizi saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.