BAŞKAN YILMAZ’IN HİZMETLERİ TAKDİR TOPLUYOR

BAŞKAN YILMAZ’IN HİZMETLERİ TAKDİR TOPLUYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz bir zamanlar ‘Doğunun Kraliçesi’ olarak adlandırılan Roma ve İskenderiye’den sonra dünyanın 3. Büyük kenti olarak bilinen Antakya’yı eski ihtişamına kavuşturmak ve bu kentte turizmi canlandırmak, yaşanabilir çağdaş bir kent haline getirmek için çok ciddi projeleri hayata geçiriyor. Antakya’nın 95 mahallesine eşit ve hakkaniyetle hizmet veren Başkan Yılmaz, uygulamaya koyduğu projeleri sık sık yerinde denetliyor.

Tarihin ilk ışıklandırılmış caddesi olarak bilinen Kurtuluş Caddesinde devam eden restorasyon çalışmalarını inceleyen Başkan Yılmaz, eski Antakya’da devam eden restorasyon projelerinin bu kentin hem turizmine hem de ticaretine bir canlılık kazandıracağını ve bunu ileride daha iyi anlayacaklarını dile getirdi.

HİZMETTE SINIR TANIMAYACAĞIZ

Antakya’ya yapılan hizmetleri yeterli bulmadıklarının altını çizen Başkan Yılmaz, “Bu şehre ne yapılsa azdır. O yüzden ekiplerimizle birlikte hizmette sınır tanımayacağımız. Milletimizden gelen talebi emir olarak kabul edeceğiz ve eksiklerimizi gidermek için çalışacağız. Antakya Belediyesi ekipleri tüm birimleri ile sahada yer almaktadır. Aynı şekilde başkan yardımcılarımla birlikte yapılan her hizmetin takipçisi oluyor. Sorunları yerinde görüyor ve inceliyoruz. Antakya’ya yapılacak hizmetleri yeterli görmüyoruz. Daha yapacağımız çok iş ve çok hizmet var. Antakya’ya ne yapsak azdır” dedi.

ANTAKYA’NIN SOKAKLARINA BETON ASFALT

Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya’nın çok sayıda sokağını çamur ve tozdan kurtardıklarını belirterek, “Birçok cadde ve sokağı beton asfalt haline getirdik. Bütün bunların yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde ciddi projelere el atıyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı protokol ile ‘bilim merkezi’ kuruluyor. Bu projeden Antakya’da geleceğin bilim adamları gençler yararlanacak. Üstelik ana merkezi Karaali Mahallesinde olacak olan bilim merkezinin diğer mahallelere seyyar olarak taşınması için organize edilmiş tırlar devreye sokuluyor. Eski Antakya içerisinde bulunan iki katlı eski bir evi restore ederek el sanatları müzesine dönüştürdük” diye konuştu.

Başkan Yılmaz’ın son olarak da öğrencilere, gençlere yararlanmak üzere dağıttıkları eğitim amaçlı tabletler olduğunu vurgulayarak, muhtarlara da dizüstü bilgisayar dağıtmaya başladıklarını sözlerine ekledi.

Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.