KILIÇDAROĞLU DOKTRİNİ ANADOLU HATAY’DA

KILIÇDAROĞLU DOKTRİNİ ANADOLU HATAY’DA

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Yunus Emre ile CHP Parti Meclisi Üyesi Umut Akdoğan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun doktrinini anlatmak üzere Hatay’da partililer ile buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun Doktrini Anadolu ile Buluşuyor adı altında tüm Türkiye genelinde düzenlenen toplantıya CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Yunus Emre ile CHP Parti Meclisi Üyesi Umut Akdoğan katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Hasan Ramiz Parlar yaparak Genel Merkez tarafından görevlendirilen Parti Meclis üyelerini tanıttıktan sonra Genel Başkanı “Kemal Kılıçdaroğlu’nun Doktrini Anadolu ile buluşuyor” toplantısına katılan parti üyelerine teşekkür ederek “CHP Hatay olarak iktidara hazır, İktidar yolumuzda herkese başarılar diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI

KONUŞMACILAR KATILIMCILARI BİLGİLENDİRDİ

Yapılan toplantıya CHP Parti Meclisi Üyesi Hukukçu Umut Akdoğan ile CHP İstanbul Milletvekili, Parti Meclisi Üyesi Yunus Emre, CHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin, Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Erzin Belediye başkanı Ökkeş Elmasoğlu, CHP Hatay eski milletvekili ve Çalışma Sosyal Güvenlik eski bakanı Nihat Matkap, CHP Hatay eski il başkanı Servet Mullaoğlu ve  ilçe başkanları ile ilçe kadın kolları başkanları, ilçe gençlik kolları başkanları, yönetim kurulu üyeleri  ve çok sayıda parti üyesi katıldı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.