BAŞKAN SAYIN’DAN ESNAFA ELDİVEN VE MASKE

BAŞKAN SAYIN’DAN ESNAFA ELDİVEN VE MASKE

Corona Virüsü nedeniyle alınan tedbirler kapsamında virüsün yayılmaması için çalışmalarını sürdüren Yayladağı Belediyesi, kent merkezinde bulunan işyerlerine Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın tarafından eldiven ve yüz maskesi dağıtıldı.

Corona Virüsü Salgını nedeniyle alınan kararlar gereğince toplum sağlığını ön planda tutan Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın, Yayladağı İlçe merkezinde bulunan esnaflara eldiven ve yüz maskesi dağıtımını gerçekleştirdi.

Hafta sonu olmasına rağmen toplum sağlığını önemseyen Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın yaptığı açıklamada, “Koronavirüs salgınından korunmak ve yayılmasını engellemek amacıyla ilçemiz merkezinde bulunan esnaflarımıza maske ve eldiven dağıtımında bulunduk.

 Halkımızın sağlığı için gece gündüz demeden çalışmalarımız devam etmekte. Alınan kararlara riayet edilmesi durumunda inşallah kısa süre içerisinde yeniden sağlıklı günlere kavuşacağız.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.