AK KADINLARDAN BAŞKAN YALÇIN’A ZİYARET  

AK KADINLARDAN BAŞKAN YALÇIN’A ZİYARET  

AK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkan vekili Meryem Coşkun ve beraberindeki heyet, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’a ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Yalçın’a gerçekleşen ziyarette İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Güney ve Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

YALÇIN’DAN AK KADINLARA TEBRİK

Bir önceki İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren’in Tarım Bakanlığı müsteşarlığı görevine atanmasının ardından il kadın kolları başkanlığı görevine getirilen Meryem Coşkun’a yeni görevinin hayırlı olması temennilerini ileten Başkan Yalçın, ayrıca ilçede devam eden faaliyetleri de heyete aktardı. Başkan Yalçın ziyaretin ardından yayınladığı teşekkür mesajında, “Davamızın AK Kadınlarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

İl Kadın Kolları Başkan vekili Meryem Coşkun da Başkan Mehmet Yalçın’a kabulü için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.