BAŞKAN TEKGÜZEL, SAĞLIK CAMİASINA ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

BAŞKAN TEKGÜZEL, SAĞLIK CAMİASINA ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Sağlık-Sen Hatay Şubesinin başarılı ve çalışkan Başkanı Mustafa Tekgüzel Yayladağı, Samandağ, Dörtyol ve Antakya’da kurum amirlerini ziyaret etti.

Samandağ Devlet Hastanesi başhekimliğine atanan Züheyr Günal ve Yayladağı Devlet Hastanesi başhekimliğine atanan Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu’nun yanı sıra çok sayıda ziyaret gerçekleştiren Tekgüzel, ziyaretlerde sağlık sektörüyle ilgili istişarelerde de bulundu. Başkan Tekgüzel’e ziyaretlerde Samandağ Sağlık-Sen İlçe Başkanı Ali Sezer Kuzu eşlik etti.

İLK ZİYARETLER SAMANDAĞ’A

Başkan Tekgüzel ziyaretlerine Samandağ’dan başladı. Tekgüzel, ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada; “Yeni atanan sağlık yöneticilerini ziyaretimiz esnasında Samandağ Devlet Hastanesindeki üyelerimizi ve kıymetli temsilcilerimizi ziyaret ettik. Bizlere eşlik eden ilçe başkanımız Ali Sezer Kuzu ile kıymetli ekibine ve son olarak bizleri güler yüzleri ile karşılayan sağlık emekçilerine teşekkür ediyorum. Hatay Samandağ İlçe Sağlık Müdürlüğüne İlçe Sağlık Müdürü olarak atanan Dt. Fırat Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Hatay Samandağ Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanan Uzm. Dr. Züheyr Günal ile aynı hastane İdari Mali İşler Müdürü Ahmet Deniz Polat ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Durdane Çam’a ilçe yönetimimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk” dedi.

İKİNCİ ZİYARET BAYRAKÇIOĞLU’NA

Tekgüzel, ikinci ziyaretini Yayladağı’na gerçekleştirdi. Başkan Tekgüzel, Hatay Yayladağı Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanan Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu ile aynı hastaneye İdari Mali İşler Müdürü olarak atanan İbrahim Özgen’e ilçe yönetimiyle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bayrakçıoğlu ve Özgen’e yeni görevlerinin hayırlı olması temennilerini ileten Tekgüzel, gerek Züheyr Günal’ın, gerekse de Mahmut Bayrakçıoğlu’nun görev yaptıkları kurumlarda farklarını ortaya koyacaklarına emin olduğunu belirterek ziyaretlerini büyük memnuniyetle tamamladı.

ABDULLAH DENİZOĞLU’NA DA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Mustafa Tekgüzel, beraberindeki heyetle birlikte Hatay İl Sağlık Müdürlüğüne Personel Hizmetleri Başkanı olarak atanan Abdullah Denizoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Denizoğlu ile sağlık sektörünün gündemi ve sendikal faaliyetler hakkında istişarelerde bulunan Tekgüzel, yönetimini de tanıttı. Tekgüzel ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; “Şahsım ve yönetim kurulum adına yeni görevinde muvaffakiyetler diler hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

ZİYARETLERİN SON DURAĞI DÖRTYOL OLDU

Başkan Tekgüzel ve beraberindeki heyet Hatay Dörtyol Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanan Uzm.Dr. Müjde Ocak ile Başhekim Yardımcısı olarak atanan Uzm.Dr Duygu Selen Yolaçan’a, İdari Mali İşler Müdürü olarak atanan Fatih Ergörün ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak atanan Mehtap Deliarslan ile Müdür Yardımcıları Ayhan Görgen ile Yusuf Kenan Cıncık’a ilçe yönetimimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başta Müjde Ocak ve Duygu Selen olmak üzere tüm sğlık camiası çalışanlarına görevlerinde kolaylık dileyen Tekgüzel, ziyaretleri boyunca kendisine eşlik eden yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, Sağlık-Sen ailesinin bir bütün olarak çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.