15 TEMMUZ BİR KAHRAMANLIK DESTANI OLMUŞTUR

15 TEMMUZ BİR KAHRAMANLIK DESTANI OLMUŞTUR

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av.Emrullah Gülen, 15 Temmuz 2016 yılında hain terör örgütü Fetö’nün gerçekleştirmeye çalıştığı ancak Türk Milleti sayesinde başaramadığı darbe girişiminin 6. Yıldönümü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Gülen mesajında “yaşadığımız toprakları yurt kılma mücadelemize eşlik eden İslam’ın değerler manzumesi, hem fikri planda, hem de harp meydanlarında sürekli bir meydan okuma ile karşı karşıya kalmıştır. Ama her seferinde, Peygamberlerin varisleri olan gerçek âlimleri, hakkı her şeyin üstünde tutan yiğit liderleri ve yüreği imanla dolu her bir ferdi ile aziz milletimiz, canlarını ortaya koyarak bu toprakları vatan kılmışlardır.

İslam dünyasının onurlu ve gür sesi olmaya çalışan aziz milletimizin sesini kısmak, mazlumların bu umut ışığını söndürmek için var güçleriyle uğraşan müstekbirler, 15 Temmuz 2016 gecesi bir kez daha karşımıza çıktılar. Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki en kanlı, en alçak, en hain eylemlerinden olan darbe ve işgal gecesinde, Anadolu insanı melekleri imrendiren bir kıyam ile sabaha kadar canla başla mücadele ederken, dünyanın tüm mazlum milletlerinin yüreği bu necip millet ile atmış, gözyaşı ile yoğrulmuş dualar, vatanın her bir mabedinden yükselen selalar mazlum milletimizi sarıp sarmalamıştır.

Bu darbe girişimi, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve kararlı iradesi, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde ülkesine ve demokrasiye sahip çıkma azmi ile milli iradeye bağlı kalan kahraman askerlerimizin kararlılığı, emniyet güçlerimizin şanlı cansiperane direnişi ve aziz milletimizin ölüme meydan okuyan asil duruşu sayesinde hedefine ulaşamamıştır.

Aziz milletimizin her bir ferdi, 15 Temmuz’un simge ismi Ömer Halis Demir başta olmak üzere 251 şehidimizin şahsında, kâfirlerin, zalimlerin ve hainlerin hanelerine düşen birer ateş, çağlara ve nesillere yol gösteren birer meşale, hiçbir hainin bir daha cesaret edemeyeceği bir kahramanlık destanı olmuştur.15 Temmuz Destanı yazan şehitlerimizi rahmetle anıyor, 15 Temmuz Destanının altıncı yıldönümünde vatanımıza, milletimize, devletimize, dinimize kast eden hain terör örgütü ve işbirlikçilerini unutmayacağımızı belirtmek isterim” ifadelerine yer verdi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.