BAŞKAN SARI, ESNAFLA İÇ İÇE

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Sıfır Atık Projesine destek olmak amacıyla Pazar yerinde AK Parti Kadın Kollarıyla birlikte bez torba dağıtımı gerçekleştirdi.

BAŞKAN SARI, ESNAFLA İÇ İÇE

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Sıfır Atık Projesine destek olmak amacıyla Pazar yerinde AK Parti Kadın Kollarıyla birlikte bez torba dağıtımı gerçekleştirdi.
Türkiye’nin gündeminde yer alana naylon poşet kullanımını azaltmaya yönelik uygulama kapsamında projeye destek vermek amacıyla binlerce bez torba dağıttıklarını ifade eden Sarı, çevreye duyarlı örnek bir belediyecilik hizmeti anlayışıyla devam ettiklerini söyledi. Kaynağından atık sorunun çözmek için oluşturulan sıfır atık projesinin doğal çevre için çok yararlı olacağını vurgulayan Sarı, şunları kaydetti: “Bilindiği üzere bir poşet tartışması var. Biz vatandaşın elindeki 3 veya 5 poşet yerine bez torba kullanılması için bugün kadın kollarımızla bez torba dağıtım yapıyoruz. Amacımız çevremizi daha temiz tutmak. Çünkü burada biz yaşıyoruz. Doğal güzelliklerimizi bozmamak adına ve sıfır atık projesinin güzel işlemesi adına biz Altınözü Belediyesi olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Ben vatandaşların da bu konuda duyarlı olmasını istiyorum. Altınözü halkı zaten gerekli şekilde hareket ediyor hepsine teşekkür ediyorum.” dedi

BAŞKAN VATANDAŞA PAZAR YERİNDE ÇORBA DAĞITTI

Başkan Sarı Pazar yerinde Dostlar Sofrası’nın çorba dağıtımına katılarak vatandaşlarla sohbet etti. Çorba dağıtımı sırasında kısa açıklamalarda bulunan Sarı şunları kaydetti:
“Altınözü’nde Dostlar Sofrası’nın sahibi geçmişlerinin ruhuna içine gelerek Çarşamba günü Pazar yerinde çorba ikram etmek istedi. Bizde müsaade ettik destek olduk. Allah bu tür dostlukları beraberliği artırsın. Şimdi hep beraber vatandaşlarımıza bu güzel günde içlerini ısıtacak sıcak çorba ikramı yapacağız. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Bu kardeşlerimizin yapmış olduğu iyiliği kabul etsin.” Konuşmaların ardından Başkan Sarı, İlçe Teşkilatı Başkanı İbrahim Bulanık ve Gençlik Kolları Başkanı Hakan Dönmez vatandaşlara çorba ikramında bulundu. HABER: CANSU DİLEK


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.