YAYLADAĞI TEK YÜREK OLDU

YAYLADAĞI TEK YÜREK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, asrın felaketinin yıldönümünde gerçekleşen anma programlarında Yayladağı’nın tek yürek olduğunu belirtti.

Hayatını kaybeden 25 binin üzerinde Hataylı vatandaşın yanı sıra 11 ildeki tüm canların acısını kalplerinde yaşadıklarını kaydeden Yalçın, ilçe genelinde gerçekleşen anma programlarıyla büyük felaketi unutmadıklarını hatırlattı. Başkan Yalçın Yayladağı Belediyesi tarafından gerçekleşen programın yanı sıra Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, Deprem Şehitlerini Anma ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti programına katıldıklarını kaydetti. Programlarda Yayladağı’nın birliğinin memnuniyet verici olduğunu kaydeden Yalçın, hayatını kaybeden tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dileklerini iletti.

DEPREM ŞEHİTLERİMİZİ YAD ETTİK

Başkan Yalçın, programlarla ilgili açıklamasında; “İlçe Kaymakamımız Halil Yazıcı, İlçe Protokol Üyelerimiz, Muhtarlarımız ve Vatandaşlarımızın katılımıyla; 6 Şubat Asrın Felaketi anısına düzenlediğimiz programı gerçekleştirdik. Bu vesile ile deprem gününden itibaren enkazda canını ortaya koyarak çalışan personellerimize ve gönüllülerimize bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyor, deprem şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum. Ülkemize ve milletimize geçmiş olsun diliyorum. AK Parti İlçe Başkanımız Doğan Gürlen ile birlikte; Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, Deprem Şehitlerini Anma ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti programına katıldık. Deprem şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, geride bıraktıklarına sağlıklı bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.