BAŞKAN YAPAR, FARKINI GÖSTERDİ

BAŞKAN YAPAR, FARKINI GÖSTERDİ

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, başkanlık yolculuğunun ilk günlerinde yeni anlayış ve vizyonun işaretlerini taşıyan kararlara imza atarak farkını gösterdi. Başkan olarak adım attığı her yeri güzelleştirme uğraşında olan Yapar, tüm ekipleri sahaya seferber ederek yaz ayları öncesinde kentin yabani otlardan, çöplerden ve depremin getirdiği kirlerden arındırılması talimatını verdi.

“VATANDAŞLAR İÇİN YEPYENİ BİR ANTAKYA KURACAĞIZ”

Gazetemize çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Yapar; “Antakya’mızı görevimiz ne kadar ağır olursa olsun yeniden canlandıracağız. Her sokağının ayrı hikayesi olan bu kenti ayağa kaldırarak vatandaşlarımıza müreffeh bir kent sunacağız. Bizim farkımız Antakya’ya olan sevdamız. Menfaatsiz, sadece hedef odaklı çalışmamızdır. Hükümetimizin tam destekleri ile Antakya’mızı geleceğe taşımak adına kısa süre içerisinde yoğun bir çalışma atağına başlayacağız” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZDAN SABIR BEKLİYORUM”

Başkan Yapar, hizmetlerin hayata geçmesi için en büyük destekçilerinin vatandaşlar olduğunu kaydetti. Antakya’nın büyük bir yıkım yaşadığını ve bu yıkımın altından kalkmanın kolay olmadığını belirten Başkan Yapar; “Antakya’yı geleceğe taşıyacak projelerimiz hazır. Vatandaşlarımızın desteği ile kentimizi ayağa kaldıracağız. Vatandaşlarımızdan sabır ve bu süreçte tam destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.