SERVET MULLAOĞLU;” KAYBETTİĞİMİZ CANLARIMIZI ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

SERVET MULLAOĞLU;” KAYBETTİĞİMİZ CANLARIMIZI ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

CHP Hatay Milletvekili Adayı Servet Mullaoğlu seçim çalışmaları kapsamında Altınözü’nde vatandaşlarla buluştu. Mullaoğlu: “. Depremde iktidar tarafından yalnız bırakılan Hatay’ımız 14 Mayıs’ta iradesini sandıkta göstererek tepkisini ortaya koyacak. Kaybatteğimiz canlarımızı asla unutmayacağız.”dedi.

TEPKİSİNİ ORTAYA KOYACAK

CHP Hatay Milletvekili Adayı Servet Mullaoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Altınözü ilçemizde muhtarlarımız ve kıymetli halkımızla birlikteyiz. İlçe Başkanımız Hamit İsaoğulları ile birlikte Tepehan, Kazancık ve Atayurdu mahallelerimizi ziyaret ettik. Hemşehrilerimize verdikleri destek ve gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz. Atayurdu Mahallemizde bizlere ikram edilen künefe için ayrıca teşekkür ediyorum. Altınözü ilçemize bağlı Altınkaya, Büyükburç ve Karsu Mahallelerinde kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk. Depremde iktidar tarafından yalnız bırakılan Hatay’ımız 14 Mayıs’ta iradesini sandıkta göstererek tepkisini ortaya koyacak. Kaybatteğimiz canlarımızı asla unutmayacağız.

NİCE GÜZEL GÜNLER DİLİYORUM

Altınözü ilçemize bağlı Sarılar Mahallesi’nde Papaz Cebrail Kuşoğlu, Muhtarımız Anjin Kuşoğlu, Kilise Heyeti Başkanı Münir Balıkçıoğlu ve kıymetli halkımızla bir araya geldik. Geçmiş Paskalya Bayramlarını kutluyor, birlik ve beraberlik içerisinde olacağımız nice güzel günler diliyorum. Misafirperverlikleri ve kıymetli destekleri için teşekkür ederim.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.