YAVUZYILMAZ VATANDAŞIN GÖZÜ KULAĞI OLUYOR

YAVUZYILMAZ VATANDAŞIN GÖZÜ KULAĞI OLUYOR

İYİ Parti bir önceki dönem Kırıkhan Belediye Başkan Adayı ve İYİ Parti gönüllüsü Erhan Yavuzyılmaz, Kırıkhan ve civar ilçelerde vatandaşların her zaman yanında yer alıyor. Yavuzyılmaz, her hanede sevgi seli ile karşılaşırken, vatandaşların her iyi ve kötü gününde yanında yer almasıyla takdirleri topluyor. Yayınladığı taziye mesajlarıyla vatandaşları rahmetle anan Yavuzyılmaz, hastaları da bizzat ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor.

KIRIKHAN İÇİN 7/24 MESAİDE

Kırıkhan’ın haklarını korumak ve İYİ Parti ideallerini vatandaşlara aktarmak için mesai mevhumu dinlemeyen Yavuzyılmaz, vatandaşlarla buluşmalarında İYİ Parti’nin proje ve taahhütlerini anlatıyor. Ülkenin içinde bulunduğu zor durumdan çıkışın İYİ Parti reçeteleriyle mümkün olduğunu belirten Yavuzyılmaz, Genel başkan Meral Akşener’in ülkeyi çıkışa taşıyacak lider olduğunu belirtiyor. Vatandaşların sorularını yanıtlayan, istek ve şikayetlerini de notlar alarak yetkili mercilere ulaştıran Yavuzyılmaz, sorunların çözümü için öncü oluyor.

REKLAM ALANI

VATANDAŞLARDAN YAVUZYILMAZ’A TEŞEKKÜR

Her daim vatandaşın yanında yer alan Yavuzyılmaz, vatandaşların takdirini topluyor. Kırıkhan’ın öz evladı diye nitelendirilen ve halk tarafından oldukça sevilen Yavuzyılmaz’a bir telefon ile ulaşabilen vatandaşlar, her zaman yanlarında olan Yavuzyılmaz’a teşekkürlerini ileterek sevgi gösterilerinde bulundular.

İYİ Parti idealleri ve ülküsü için gecesini gündüzüne katan Yavuzyılmaz, her zaman vatandaşların hizmetinde olduğunu belirtti.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.