Meşale Gazetesi

BAŞKAN YELOĞLU AYASOFYA'DA CUMA NAMAZI KILDI

BAŞKAN YELOĞLU AYASOFYA'DA CUMA NAMAZI KILDI

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde alınan karar ile bir asıra yakın süredir müze olarak kullanılmakta iken camiye çevrilerek aslına rücu eden Ayasofya Camii’nde kılınan ilk Cuma Namazı’na eşlik ederek tarihe tanıklık etti. Binlerce vatandaşın namaz için saatler öncesinden beklemeye başladığı Ayasofya Camii’nin önüne 2 saat önce giderek uhrevi havayı teneffüs eden Başkan Yeloğlu, duygularını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi.

YELOĞLU: ŞÜKÜRLER OLSUN

 Başkan Yeloğlu paylaşımında, “Ayasofya Camii’ne 2 saat önce gelmeme rağmen ancak 500 metre mesafede yer bulabildim.Bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun.

#AyasofyaCamii” ifadelerini kullandı. Başkan Yeloğlu’nun yanı sıra Türkiye’nin diğer illerinden ve yurtdışından çok sayıda vatandaşın da ilk namaza eşlik etmek adına Ayasofya Camii’ne geldikleri görüldü. Pandemi süreci dolayısıyla sosyal mesafe kurallarına uygun olarak kılınan namazda başta Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere binlerce vatandaş da saf tutarak Ayasofya’da yıllar sonra kılınan ilk namazda yerlerini aldılar. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.