AKDENİZ DERBİSİ A.HATAYSPOR’UN

AKDENİZ DERBİSİ A.HATAYSPOR’UN

Atakaş Hatayspor Adana Demirspor’u Bashiru’nun 44. dakikada attığı golle 1-0 mağlup ederek 10 haftalık galibiyet hasretini dinlendirdi.

Akdeniz derbisi olarak nitelendirilen karşılaşmada 44’te Bashiru’nun şutunda Nani’ye çarpan top ağlarla buluştu ve bu gol Hatayspor’u 10 hafta sonra 3 puan ile buluşturdu. Hatayspor’un maç boyunca hakim olan Adana temsilcisine tek golle aldığı galibiyet takımda moralleri yükseltti. Bordo-beyazlı temsilcimiz Hatayspor sahaya kalede Erce, savunmada Kamil, Kilama, Burak, Oğuzhan, orta alanda Matondo, Görkem, Bashiru, kanatlarda Fernandes, Rivas, forvette ise Dadaşov 11’i ile çıktı. Hakem Mert Güzenge’nin düdüğü ile başlayan maçta ilk vuruşu Hatayspor yaptı. İlk tehlikeli atak rakip Adana Demirspor’dan geldi. 6’da orta alanda Emre Akbaba’nın pasında kaleciyle başbaşa kalan Yusuf’un şutunu Erce 2 hamlede kontrol etti. Hakem de ofsayt bayrağını kaldırdı. 12’de Hatayspor atağında Rivas içeriye ortaladı. Dadaşov ayağını uzattı, ancak boş pozisyonda topa yetişemedi. 15’te sol kanattan Adana Demirspor atağında içeriye yapılan ortayı Erce kontrol etti.

BASHIRU VURDU, NANİ’YE ÇARPAN TOP GOL OLDU

18’de Adana Demirsopr frikiğinde topun başına Portekizli süperstar Luis Nani geçti. Nani’nin ortasında Gravillion’un kafa vuruşu az farkla auta çıktı. 20’de Rivas ile Hatayspor gole yaklaştı. Çalımlarla ceza sahasına giren Rivas direk dibine doğru şutunu çekti. Adansa Demirspor’da kaleci Mahammadaliyev direk dibinden şutu kurtardı. 23’te Nani ortaladı. Stambouli’nin kafa vuruşu kaleye paralel şekilde auta çıktı. 37’de Emre Akbaba topu kaptı. Ceza sahası boyunca ilerledi. Şutu defansa çarparak kornere çıktı. 42’de Hatayspor frikik vuruşunda Görkem içeriye ortaladı. Defans araya girerek topu kornere attı. 44’te korner pozisyonunda içeriye yapılan ortada Fernandes topla ilerledi. Bashiru’ya aktardı. Bashiru’nun tek vuruşunda Nani’ye çarpan top ağlara gitti ve Hatayspor maçta 1-0 öne geçti. İlk yarı Hatayspor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. 52’de Adana Demirspor atağında Stambouli ortaladı, Hatayspor defansı araya girdi. Akintola araya girdi, Hatayspor’da defans yine topu uzaklaştırdı. İkinci yarıda Hatayspor topu rakibe vererek defans çekildi.

HATAYSPOR TARAFTARLARI GALİBİYET SARHOŞU

60’ta Adana Demirspor atağında arka direkte Emre Akbaba’nın kafa şutu az farkla auta çıktı. 71’de Rivas ile Hatayspor ikinci gole yaklaştı. Adana Demirspor defansını az adamla yakalayan Rivas topla ilerledi. Topu ayağından fazla açınca kaleci topu kontrol ederek atağın tehlikeli hale gelmesini önledi. 72’de Adana Demirspor serbest vuruşunda Emre Akbaba’nın ortasında Semih Güler’in kafa vuruşu üstten auta çıktı. 75’te Rivas uzun topu kontrol etti. Sert şutunu kaleci kurtardı. 76’da Emre Akbaba ile Adana temsilcisi gole yaklaştı. Göğsünde topu yumuşatan Emre vole ile şutunu çekti. Top kaleye paralel şekilde auta çıktı. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve maç Hatayspor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Hatayspor bu galibiyet ile puanını 25’e yükseltti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.