KARATAŞ: ‘‘AŞKLA ÇALIŞAN YORULMAZ’’

KARATAŞ: ‘‘AŞKLA ÇALIŞAN YORULMAZ’’

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Hassa için aşkla çalıştıklarını belirtti.

6 Şubat deprem felaketiyle sarsılan Hassa’yı ayağa kaldırmanın yanı sıra tüm sorunlu bölgelerde kalkınma hareketi başlatan Başkan Karataş, aşkla çalışan yorulmaz prensibi ile deneyimli saha ekibi ile çalışmalarını sürdürüyor.

“SİZ KARA MEHMET’E GÜVENİN, GERİSİNİ BANA BIRAKIN”

Başkan Karataş, ilçe genelinde devam eden çalışmalarla ilgili açıklamasında; “TOKİ konutlarının bölgesinde doğalgaz ve altyapı geçişi yapılarak bozulan yola sıcak asfalt ile yama yaparak sık kullanılan Hassa giriş yolunu düzenliyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 2000 bin kişinin kaldığı yaşanan depremde evlerini kaybetmiş, yakınlarını kaybetmiş, ilçemize hizmet etmek için gelen hastane personeli, kamu kurumlarında çalışan personellerin kaldığı yolu yapamayacak kadar acizsiniz. Bırakın normal yolları depremin yaralarını sarmak için hiç bir çabanız yok. Siz Kara Mehmet Kardeşinize Güvenin Gerisini bana bırakın. Katar Konteyner Kent Sıcak Asfalt Çalışması kaldığımız yerden asfalt çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Havalar açık giderse bu hafta içerisinde ikinci bir firma Demrek -Yuvalı bağlantı yolunu da yapacağız. Aktepe Mahallemizde Altyapı ve içme suyu şebekesi işlemleri biten Pazar yeri yol üzeri parke taşı ile düzenleme çalışmalarımıza başladık. Aktepe ve Akbez bölgemizde malum altyapı çalışması nedeniyle bozulan yollarımız da çalışmaların bittiği her sokağın yol yapım çalışmalarını gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı. Çalışmalardan memnun olan vatandaşlar, Başkan Karataş’a teşekkürlerini sundular. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.