KIRIKHAN’DA DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE YAŞAM ÜNİTESİ HİZMETE AÇILDI

KIRIKHAN’DA DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE YAŞAM ÜNİTESİ HİZMETE AÇILDI

Kırıkhan Belediyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) iş Birliği ile “Asrın Felaketi” olarak adlandırılan depremlerin ardından yaralar sarılmaya ve yapıcı adımlar atılmaya devam ediyor. DEÜ Mimarlık Fakültesi tarafından geliştirilen ve yapımı tamamlanan “Afet Sonrası Hızlı Kurulabilir Yaşam Ünitesi” projesi kapsamında, ilk etapta 18 adet üretilen ünitelerin Hatay Kırıkhan’da kurulumları Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından tamamlandı. Kırıkhan Eski Devlet Hastanesi yerine kurulan yaşam ünitesi açılışı 11 ekim Çarşamba günü yapıldı. Açılışa Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Dokuz Eylül Üniversitesi rektörü Nükhet Hotar, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi rektörü Veysel Eren, İlçe Kaymakamı Fikret Dağ, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Ömer Erdal Çelik katılım sağladı.

Başkan Yavuz açılışta yaptığı konuşmada ‘’Dokuz Eylül Üniversitesinin varlığını iliklerimize kadar, ilk günden beri hep hissettik. En büyük ihtiyaçlarımızdan bir tanesine daha yaralarımızı sarmak için geldiniz. Bir günde sizin ekiplerinizle beraber kurduğunuz alanı allah nasip ederse çok kısa bir süre içerisinde sayın kaymakamımızın desteği ile beraber inşallah güzel bir Dokuz Eylül Çarşısı haline getireceğiz. İlçem adına teşekkürlerimi arz ediyorum.’’ Dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.