BAYRAKDAR, “DEPREM BÖLGESİNDEKİ KAMU GÖREVLİLERİNE FAZLA ÇALIŞMA VE TAZMİNAT VERİLSİN TEKLİFİMİZ KAZANIMA DÖNÜŞTÜ. AYLIK 3.031,99 TL ÖDEME YAPILACAK”

BAYRAKDAR, “DEPREM BÖLGESİNDEKİ KAMU GÖREVLİLERİNE FAZLA ÇALIŞMA VE TAZMİNAT VERİLSİN TEKLİFİMİZ KAZANIMA DÖNÜŞTÜ. AYLIK 3.031,99 TL  ÖDEME YAPILACAK”

Memur-Sen Hatay İl Başkanı İsmail Bayrakdar, yaptığı açıklamada: “6 Şubat’ta yaşadığımız deprem felaketinde tüm Türkiye tek vücut olmuş, yardım ve dayanışma için birbirimizle yarışmıştık.

Felaketin ilk anından itibaren hem bölgede görev yapan hem de bölgeye görevlendirilen kamu görevlilerimiz, kamu hizmetinin eksiksiz devam etmesi için büyük bir sorumluluk üstlenmişti.

Memur-Sen olarak deprem bölgesindeki kamu görevlilerine tazminat ve fazla çalışma ücreti verilmesi için yazıyla talepte bulunduğumuz gibi aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürü Bilal Şentürk’ü ziyaret ederek konuyu görüşmüştük.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 1 Mayıs’ta gerçekleştirdiğimiz Memur-Sen 7. Olağan Genel Kurulumuzda da “Afet Bölgesindeki Kamu Görevlilerine Tazminat Verilsin” talebimizi bizzat kürsüden ifade etmiştik.

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile deprem bölgesindeki kamu görevlilerimize 6/2/2023 tarihinden itibaren 6 ay süreyle aylık 2.059,99 ₺ tazminat ve 972 ₺ fazla çalışma ücreti olmak üzere toplamda 3.031,99 ₺ ödeme yapılacaktır.Hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.