BAYRAKDAR: EN YAKIN SENDİKAYA 228 FARK

BAYRAKDAR: EN YAKIN SENDİKAYA 228 FARK

Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, sendikanın üye sayılarının belirlendiği 15 Mayıs mutabakatlarının en son imzalandığı yerin Reyhanlı ilçesi olduğunu belirtti. Bayrakdar, burada Eğitim Bir-Sen’in toplam sendikalıların %50’sini temsil ederek, kendisine en yakın sendikaya 228 fark atarak yetkili sendika olmayı sürdürdüğünü ifade etti.

Bayrakdar, bu başarının elde edilmesinde büyük emeği olan Eğitim Bir-Sen Reyhanlı ilçe başkanı Mahmut Güngör başta olmak üzere, Eğitim Bir-Sen Reyhanlı ilçe yönetim kurulu üyelerine, okul temsilcilerine, kadınlar komisyonu üyelerine ve desteklerini her zaman hissettikleri çok değerli üyelere içtenlikle teşekkür etti.

Açıklamasında, sendika üyelerinin göstermiş olduğu özverili çalışmanın ve birlikteliğin bu önemli başarıyı getirdiğini vurgulayan Bayrakdar, sendikanın eğitim çalışanlarının haklarını koruma ve geliştirme yolunda kararlılıkla ilerlemeye devam edeceğini belirtti. Eğitim Bir-Sen’in, üyelerinin hak ve çıkarlarını savunmada her zaman güçlü ve etkili bir rol oynadığını ifade eden Bayrakdar, bu başarıların, sendikanın eğitim camiasındaki etkisini ve gücünü daha da artırdığını söyledi.

Bayrakdar, ayrıca sendikanın gelecekte de benzer başarılara imza atacağına inandığını dile getirerek, tüm üyelerden aldıkları destekle daha büyük hedeflere ulaşacaklarını kaydetti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.