YEŞİLDAL İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ DEVRALDI

YEŞİLDAL İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ DEVRALDI

Partimize Bugüne Kadar Kim Hizmet Etmişse Hepsinden Allah Razı Olsun

AK Parti Hatay İl Başkanlığına atanan Adem Yeşildal,  dün parti binasına gelerek görevi devraldı. Partide partililer tarafından çiçeklerle karşılanan  Hatay’ın birliği ve beraberliğinin her türlü siyasi çıkardan önemli olduğunu belirterek, “Hep birlikte bu güzel şehre hizmet etmek için çaba göstereceğiz” dedi.

İl Başkanı Adem yeşildal,  yaptığı açıklamada, Hatay’ın tüm özellikleriyle sadece Türkiye’ye değil tüm dünyaya birlik ve beraberliğin, hoşgörünün rol modeli olan bir il olduğunu söyledi.

Farklı inanç ve kültürden tüm renklerinin kucaklaştığı Hatay’a yakışır hizmetleri sunabilmenin heyecanı içerisinde olduğunu belirten Yeşildal, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle AK Parti Hatay İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Geçmişte beni 3 dönem milletvekili seçilmemi sağlamış Adalet ve Kalkınma Partisi’nde yeniden onurlu bir görevin bana tensip buyurulması şahsımı gururlandırmıştır. AK Parti’nin her kademesinde büyük bir gururla görev yapacağımı ifade etmek isterim. Hatay’da tüm teşkilatlarımızla birlikte bugünden başlamak üzere ‘bayrağı daha nasıl yukarıya taşırız’ çalışmasını başlatacağız. Kişisel çıkarları, kırgınlıkları bir kenara bırakarak, başta aziz milletimize ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vermiş olduğumuz sözleri yerine getireceğiz” diye konuştu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.