BAYRAKDAR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAYRAKDAR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Eğitim Bir-Sen Hatay 1. Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destek hizmetlerinde Şef olarak göreve başlayan Bahadır Özdemir’e, Antakya ilçe temsilcisi Cemil Temel ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İsmail Bayrakdar, bu ziyaretin temel amacının, kurum içi yükselme sınavı sonucunda Şef olarak göreve başlayan Bahadır Özdemir’i tebrik etmek ve yeni görevinde başarılar dilemek olduğunu belirtti. Bayrakdar, kurum içi yükselme sınavlarının, personelin kariyerlerinde ilerleme kaydetmesi ve yeteneklerini daha üst seviyelere taşıması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.Ziyaret sırasında, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan personelle de bir araya gelen Bayrakdar, Bahadır Özdemir’in yanı sıra tüm çalışanlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.Bayrakdar, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Eğitim Bir-Sen olarak her zaman eğitim çalışanlarının yanında olduklarını ve onların haklarını savunmak için çalıştıklarını belirtti.Yeni görevinde Bahadır Özdemir’e başarılar dileyen Bayrakdar, “Eğitim camiamızın değerli üyelerinin başarılarını görmek bizleri gururlandırıyor. Bu tür terfiler, eğitim çalışanlarının motivasyonunu artırmakta ve kurum içi dayanışmayı güçlendirmektedir,” dedi.Ziyaret sırasında söz alan Bahadır Özdemir, Eğitim Bir-Sen yetkililerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Özdemir, yeni görevinde en iyi şekilde hizmet vermek için çalışacağını ve eğitim camiasının ihtiyaçlarına yönelik katkılar sağlayacağını ifade etti. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.