KIRIKHANLI MİLLİ SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

KIRIKHANLI MİLLİ SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

11-12 Kasım 2023 tarihleri arasında Hatay da düzenlenen, Budokaido Kumite Hatay Şampiyonasına 15 sporcuyla katılan Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Milli Takım Sporcuları, kazandıkları madalyalar ile Kırıkhan’ın gururu oldu.

BAŞKAN YAVUZ BAŞARIYI KUTLADI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz elde edilen başarının ardından tebrik mesajı yayınladı. Başkan Yavuz mesajında; “Ay Yıldızlı Bayrağımızın dalgalanmasında pay sahibi olup bizlere bu gururu yaşatan Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor kulübümüzün başta hocamız Ali Çeltik olmak üzere tüm sporcularımıza öncelikle Kırıkhan halkı adına ve Yüce Türk Milleti adına teşekkür ediyorum.

Ayrıca bu büyük başarılarda verdiği emek ve desteklerinden dolayı sayın ilçe kaymakamımız Fikret Dağ’a da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 15 sporcu ile katıldığımız Müsabakalar sonucunda sporcularımız 3 birincilik, 3 ikincilik ve 4 üçüncülük elde etti.

Şampiyonada dereceye giren sporcularımız; yıldızlar kategorisinde Selena Duran, 40 kg. yıldızlar da Beren Batar, 34 kg. Ümitler de Esma Nur Hacer Yüksel, 60 kg. ile 1.oldular. Gençlerde, Hamza Boguc, 60 kg. Ümitler de, Muhammed Çakmur, 55 kg. Ümitler de Irmak Algur, 60 kg. İle 2. oldular. Ümitlerde Ece İnci Kalkan, 60 kg. Miniklerde Esra İkra Kıraç, 35 kg. Alt Miniklerde Ertuğrul Duran, 25 kg. Alt miniklerde Sıla Ateş, 25 kg ile 3. oldular. Tüm sporcularımızı ayrı ayrı tebrik ediyor, teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.