Belediye Başkanı İbrahim Gül’e Sevgi Seli…

31 Mart Yerel Seçimlerinde Belen Belediye Başkanlığına Seçilen İbrahim Gül’e tebrik ziyaretleri, yoğun bir şekilde devam ediyor.

Belediye Başkanı İbrahim Gül’e Sevgi Seli…

31 Mart Yerel Seçimlerinde Belen Belediye Başkanlığına Seçilen İbrahim Gül’e tebrik ziyaretleri, yoğun bir şekilde devam ediyor.Konuklarını makam kapısında karşılayan Başkan İbrahim Gül, ziyaretlerde yaptığı sohbet’te şu ifadelere yer verdi.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; “Her fırsatta Belen’e hizmet etmek için canla başla çalışacağına değinen Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, tebrik ziyaretleriyle çok mutlu olduğunu ifade ederek, dün itibariyle ilk meclisimizi gerçekleştirerek Belenimize hizmet etmeye başladık. Cumhur İttifakı olarak beni bu makama layık gören Belen’li hemşehrilerime teşekkürü bir borç bilirim.

Şimdi hizmet ve çalışma zamanı, Rabbimin de desteğiyle bana oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımızın yüzünü kara çıkartmayacak ve Belenimize güzel yatırımlar ve yaşanabilir bir kent olma arzusunu sizlerin duasıyla yerine getirerek çok çalışacağım.” ifadelerini kullandı. Vatandaşlarla samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde vatandaşlarımız ise Belediye Başkanı İbrahim Gül’e dua, başarı ve güven dileklerini ileterek, ziyaretlerinin ardından hatıra fotoğrafı çekindi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.