Meşale Gazetesi

EVİMİZİ YAPARSA ERDOĞAN YAPAR

<em>EVİMİZİ YAPARSA ERDOĞAN YAPAR</em>

AK Parti Hatay Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Hüseyin Yayman, Hassa ve Kırıkhan’da halkla buluşmaya devam ediyor. Yas Kampanyası yapan ve halkla bire bir görüşen Yayman, her gittiği yerde halktan yoğun ilgi görüyor.

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, AK Parti İlçe Başkanı Cafer Sarı ve partili vatandaşlarla Hassa’ya bağlı Aktepe, Ardıçlı, Girne, Söğüt ve 15 Temmuz Mahalleleri’nde vatandaşları ziyaret eden Yayman, Hassa’nın yaralarını birlikte saracaklarını kaydetti.

Hassa’nın AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a her daim destek olduğunu kaydeden Yayman, 14 Mayıs’ta da güçlü bir mesaj vermek için Hassalı vatandaşlara çağrıda bulundu.

ZAFER BİZİM OLACAK İNŞALLAH

Hassalı vatandaşların her zaman yanlarında olduğunu kaydeden Yayman; “Hassa’mız 34 mahallesi ile AK Parti’mize ve dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a tam olarak güveniyor. Çünkü biliyor ki nasıl Antalya’da orman yangınında traktörü yanan vatandaşa traktörünü verdi, nasıl ki Elazığ’da, İzmir’de ve diğer deprem bölgelerinde evleri yıkılan vatandaşlara evlerini verdiyse Hatay’da da, Hassa’da da evleri yıkılan vatandaşlara evlerini Recep Tayyip Erdoğan yapar. Bizler de ona bu kutlu yolda yol ve kader arkadaşlığı yaptığımız için kendimizi şanslı addediyoruz.

İnanıyorum ki Hassalı hemşerilerim 14 Mayıs’ta terör destekçilerine değil millet sevdalılarına oylarını vereceklerdir. Çünkü tüm mazlum ulusların gözü kulağı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayıs’taki zaferinde olacaktır. Aynı zamanda da Hatay’ımızın 1 yıl içinde depremin etkilerinden kurtulmasının yolu da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden başkan seçilmesinden geçmektedir. Ben sizlerden 14 Mayıs’ta yalnızca kendinizi değil tüm dünyadaki mazlum Müslümanları düşünmenizi ve bir oyunuzu Cumhurbaşkanımıza, bir oyunuzu da AK Parti’ye atmanızı rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

CUMHUR İTTİFAKI’NDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Lütfi Kaşıkçı, Hüseyin Yayman’ın Kırıkhan’daki seçim ofisinde iadeyi ziyarette bulundu. Yayman Geçen hafta MHP seçim ofisini ziyaret etmişti.

Milletvekili Kaşıkçı’ya MHP Kırıkhan İlçe Başkanı Hamza Cirnooğlu da eşlik etti. Milletvekili Kaşıkçı, Cumhur İttifakı ruhunun Kırıkhan’da yaşatılmasına katkı sunan Milletvekili Hüseyin Yayman’a ve tüm AK Partili ve Milliyetçi Hareket Partili vatandaşlara teşekkür etti. Kaşıkçı, cumhur ittifakı milletimizin geleceğidir dedi..

Ziyarette oldukça samimi ve sıcak görüntüler ortaya çıktı. Demli çaylar eşliğinde koyu sohbetler yapıldı.

AK Parti ve MHP’nin bu birliğinin 14 Mayıs seçimlerinde zaferin habercisi olduğunu kaydeden Milletvekili Hüseyin Yayman da ziyaretlerinden dolayı MHP heyetine teşekkür etti. Zafer, Cumhur ittifakının olacak dedi.
Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.