TEKSÖZ’DEN ALAKUŞ’A TEBRİK ZİYARETİ

TEKSÖZ’DEN ALAKUŞ’A TEBRİK ZİYARETİ

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede İnşaatçılar ve boyacılar odası başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Alakuş’a tebrik ziyaretinde bulundu.Ziyarette Teksöz’e HASİAD Başkanı Murat Hayzaran, Oto tamirciler ve elektrikçileri odası başkanı Nizar Hayzaran, Karasörcüler odası başkanı Zeki Keser, Fırıncılar odası başkanı Nasır Bucak, Metal sanayi sitesi başkanı Abdullah Zorlu ve Reyhanlı Tornacılar odası başkanı Süleyman Sırrı Ataş da eşlik etti. Yeni görevinin Alakuş’a ve yönetim kuruluna hayırlı olmasını dileyen Teksöz, Alakuş’un görevini yine başarıyla sürdüreceğini belirtti.

TEKSÖZ: 24 SAAT ESNAFIN HİZMETİNDEYİZ

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Mehmet Alakuş’u ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada; “İnşaatçılar ve boyacılar odası başkanımız Mehmet Alakuş kardeşimizi, Av. Murat Hayzaran, Reyhanlı Tornacılar odası başkanımız Süleyman Sırrı Ataş, Oto tamirciler ve elektrikçileri odası başkanımız Nizar Hayzaran, Karasörcüler odası başkanımız Zeki Keser, Fırıncılar odası başkanımız Nasır Bucak ve Metal sanayi sitesi başkanımız Abdullah Zorlu ile birlikte ziyaret ederek sanayi sitemiz ve hizmet binamız hakkında istişarelerde bulunduk. Başarılar diliyorum. 24 saat esnafımızın yanında ve emrindeyiz. Alakuş’un geçmiş dönemden edindiği tecrübe ile önümüzdeki dönemde de görevini hakkıyla yapacağına inancımız tamdır” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.