BELEN’DE ZABITA HALKA TAKVİM DAĞITTI

BELEN’DE ZABITA HALKA TAKVİM DAĞITTI

Belen Belediye Başkanlığı ilçe merkezindeki kamu kurum ve kuruluşlarına, esnaflara ve vatandaşlara yeni yıl takvimi dağıtımını sürdürüyor.
Belen Belediyesi, 2023 yılı takviminde Belen’in doğal ve görsel güzelliklerinin yer aldığı 2023 yılı takvimini ilçe halkına ücretsiz olarak dağıttı. Görsel fotoğraflarından oluşan takvim, vatandaşlardan ilgi gördü.
GÜL: YENİ YIL HAYIRLAR GETİRSİN
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; “2023 yılının ilçemize, ülkemize ve halkımıza hayırlar getirmesini Cenabı Mevla’mdan dilerim. 2023 yılı takvimlerini dağıtarak ilçemizin tanıtımını yapıyoruz. Acısıyla, tatlısıyla, güzellikleri ve üzüntüleri ile bir yılı geride bırakmanın heyecanını yaşadık. Vatandaşlarımız, esnaflarımız dağıttığımız takvimlerimizi dükkânlarının, evlerinin en güzel köşesine assınlar ve bizlerin her zaman onların yanlarında olduğumuzu asla unutmasınlar. Tüm vatandaşlarımızın yeni yıllarını tekrardan kutlar, saygılar sunarım” dedi. Haber: Hasan DİKKAYA

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.