VATANDAŞTAN KÖPRÜ TEPKİSİ

VATANDAŞTAN KÖPRÜ TEPKİSİ

Kuzeytepe mahallesinde yaşayan vatandaşlar, mahalleye giriş-çıkış köprüsünün uzun zamandır onarılmadığını belirterek Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a tepki gösterdiler.

Antakya’ya bağlı Kuzeytepe mahallesinde ikamet eden vatandaşlar, mahalleye giriş-çıkış köprüsünün uzun zamandır onarılmadığını belirterek Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a tepki gösterdiler. Kuzeytepe- Oğlakören mahallesini birbirine bağlayan ve vatandaşlar tarafından mahalleye giriş-çıkış için sıkça kullanılan köprünün uzun zamandır kötü durumda olduğunu ve onarılmadığını belirten mahalle sakinleri, ‘’ Yaklaşık 6 aydır köprünün onarılmasını bekliyoruz. Evimize gitmek için yolumuzu değiştiriyoruz.

 ‘’HBB BAŞKANI SAVAŞ’A OY VERMEYECEĞİZ’’

 Köprü her geçen gün daha da yıkılıyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş seçim zamanları mahallemize oy için geliyor. Mahallemizde oylarımızın tamamı HBB Başkanı Lütfü Savaş’a kullanıyor. Oy çok aldığı mahalleye uğramayan, sıkıntılarımızı dinlemeyen, mahallemizin sorunlarından ilgilenmeyen HBB Başkanı Lütfü Savaş’a oy vermeyeceğiz. Mahalleye gelenler sıkça bu köprüyü kullanıyordu, bu köprü diğer mahalleye de bağlantı kuruyor. Kış mevsimi gelmeden köprünün onarılmasını istiyoruz’’ dediler.

Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.