BELEN’E ASMA KÖPRÜ VE SEYİR TERASI GELİYOR

BELEN’E ASMA KÖPRÜ VE SEYİR TERASI GELİYOR

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, önümüzdeki 5 yıllık sürede ilçeyi şahlandıracak projelerini kamuoyuna açıkladı. Başkan Gül, ilçeye yapmayı planladığı cam teras, cafe ve asma köprü projeleriyle Belen’in cazibe merkezi haline geleceğini aktardı. İlk 5 yıllık projelerle Belen’in çehresinin değiştiğini ve modern bir kent haline geldiğini kaydeden Gül, önümüzdeki 5 yıllık sürede ise şahlanış dönemi olacağını belirtti.

“BELEN’İMİZ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK”

Projelerle ilgili açıklama yapan Gül; “İlçemiz Muhlisali mahallesi Belen Seyir Terası yanında, muhteşem bir manzara eşliğinde, keyifli vakit geçirebileceğiniz modern bir cam teras yapım projesini yeni dönemde başlatıyoruz. İçerisinde yöresel ürünlerinde satışının yapılacağı dükkanların bulunacağı bu özel projemiz, ilçemize eşsiz bir cazibe merkezi kazandıracak ve ziyaretçilerimize unutulmaz deneyimler sunacak.

BELEN ASMA KÖPRÜ PROJESİ

Yükseklerde yürümenin dünyadaki 2. büyük keyfi olacak ve 423 metre uzunluğunda çelik konstrüksiyon taşıyıcı sistemli, asma uzantılı yaya köprüsü, Muhlisali ile Bakras mahallesi arasında konumlandırılacak. Belen Geçidi Yaya Asma Köprüsü, gökyüzüne doğru uzanan bir heyecan, adrenalin dolu anlar ve muhteşem bir manzara. Tüm bunları yaşamak artık Hatay’ın gururu Belen Geçidi’nde gerçeğe dönüşüyor. Hatay’ın simgesi olacak bu köprü, dünyanın en uzun 2. yaya asma köprüsü olarak hayat bulacak” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.