HATAY AYAKKABILARI HESOB DESTEKLERİYLE TANITILDI

İstanbul günlerinde Hatay’da üretilen ayakkabılarHatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) destekleriyle tanıtıldı.

HATAY AYAKKABILARI HESOB DESTEKLERİYLE TANITILDI

26 ve 29 Eylül 2019 tarihlerinde Hatay Valiliği himayelerinde İstanbul’da düzenlenen Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri etkinliğinde Türkiye’nin yüzde 35 ayakkabı ihtiyacını karşılayan Hatay’da üretilen ayakkabılar Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) destekleriyle stanttaki yerini aldı.

Hatay Valiliği himayelerinde gerçekleştirilen Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri etkinliğinde turizm ve gastronomi tanıtımının yanında Türkiye’nin yüzde 35 ayakkabı ihtiyacını karşılayan Hatay’da üretilen patentli ayakkabılar Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) destekleriyle tanıtıldı. HESOB destekleriyle tanıtımı yapılan 20’ye yakın Hataylı Ayakkabı üretici firma stanttaki yerini alarak fuara katılım gösteren vatandaşlara tanıtıldı. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.