HATAY İÇİN TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYDU!

HATAY İÇİN TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYDU!

SAMSUNSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ HÜSEYİN EROĞLU’NDAN HATAYSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ VOLKAN DEMİREL’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’e Hatay ve Hatayspor adına verdiği çaba için teşekkür eden Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Volkan Demirel’in kararlı ve dik duruşunun, elini bir kent için taşın altına koyuşunun herkese örnek olmasını diliyorum” dedi.
BU HAFTA SADECE LİG BAŞLAMADI
11 sezon sonra Samsunspor’un Süper Lig’de yarışacak olmasından ve bu takımın teknik adamı olarak sahaya çıkmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduğunu söyleyen Kırmızı-Beyazlıların başarılı çalıştırıcısı Hüseyin Eroğlu, “2 konuya değinmek istiyorum. Bu hafta sadece Süper Lig başlamadı. 6 Şubat depreminin ardından büyük yaralarımızı sarmaya çalışırken, Hatayspor ve Gaziantep FK ile bu kentlerimizin futbola dönüşü de başladı. Her iki ekibin de alacakları sonuçlar ve yapacakları mücadele ile insanlara moral ve dayanışma masajı vereceklerine inanıyorum” dedi.
HAYAT VE HATAYSPOR İÇİN ÇABA VERDİ
Hüseyin Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hatayspor teknik direktörü meslektaşım Volkan Demirel’e de, Hatay ve Hatayspor adına verdiği çaba için, bir futbolsever olarak teşekkür ederim. Volkan Demirel’in kararlı ve dik duruşunun, elini bir kent için taşın altına koyuşunun herkese örnek olmasını diliyorum.”
DEĞER KATAN HERKESİ ALKIŞLAMALIYIZ
“Maalesef sadece şampiyonun alkışlandığı bir lig oynuyoruz. Oysa futbolun değerlerine sahip çıkarak mücadele eden, futbola değer katan her takım her teknik adamı-futbolcuyu alkışlamalıyız. Futbol ve spor kültürünün gelişmesi, dostlukların kurulması adına ülke olarak buna çok ihtiyacımız var.”
GÜZEL BİR SEZON DİLİYORUM
“Ben ligdeki tüm yol arkadaşlarımıza gönülden başarılar diliyorum. Onları yalnızca rakip değil, 10 ay sürecek Süper Lig yolculuğumuzda, oyuna katkı yapacak, futbolseverleri mutlu edecek dostlarımız olarak görüyorum. Tüm medya mensuplarına, hakemlerinize, her zor günde tribünde yerini alan taraftarlara, futbolun tüm güzel aktörlerine güzel bir sezon diliyorum.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.