BİR İSTİFANIN ANATOMİSİ: HAKAN TİRYAKİ

BİR İSTİFANIN ANATOMİSİ: HAKAN TİRYAKİ

CHP Hatay il başkanı Hakan Tiryaki’nin istifası ne anlama geliyor?

“Lütfü Savaş kazanmazsa istifa ederim” demişti. Kendine Kıymetli başkanı belli-belirsiz sebeplerden dolayı kazanamadı. YSK itirazına bağladı önce istifasını, geçersiz oylar yeniden sayılsın istedi, mazeret aradı ama olmadı…

İSTİFA ETTİ, SÖZÜNÜN ERİ OLDU öyle mi?

Kahvehanede “Lütfü kazanmazsa bıyığımın yarısını keser sokakta gezerim” diyen Ahmet amca ile “Lütfü seçimi kaybederse mini etek giyerim” diyen Mehmet amcanın İDDİASINDAN farklı Tiryaki’ninki, fark nerede mi? Tane tane anlatayım:

Kefilim dedi, başka kimseyle kazanamayız dedi, bir Samandağlıyla sağdan oy alamayız dedi, tüm ilçe başkanlarıyla birlikte destek mektupları yazdı, kimi aday adaylarıyla birlikte çekilme resti çekti, genel merkezi tavaf etmekle kalmadı oraya neredeyse yerleşti. Başta genel başkan olmak üzere, PM’yi ve MYK’yı yalan-yanlış beyanlarla yanlış yönlendirdi, yanılttı. Bir ilin ve bir çok ilçenin kaderiyle oynadı. Sandıkları sahipsiz bıraktı, toparlayıcı olamadı, TARAFSIZ hiç kalamadı, Hatay halkını dinlemedi, kendi tabanına kulak tıkadı, seçmenine burun kıvırdı, GERÇEKLERİN ÜSTÜNÜ ÖRTTÜ.

LÜTFÜ SAVAŞ’ın yerine ANTAKYA KÜNEFESİ aday yapılsaydı kazanırdı diye de bir ironiye sebebiyet verdi. Kısacası; Lütfü Savaş’ın EMİR SUBAYI gibi hareket ederek Hatay’ı ateşe attı, yaktı Hatay’ı, Samandağ’ı, İskenderun’u, Antakya’yı, Reyhanlı’yı kırdı geçti, Defne faciasına ramak kalmıştı ki yatsın kalksın Erkan Baş’a dua etsin.

CHP genel merkezi Hatay’ı kaybetmenin faturasını Hataylılara kesmek istiyor, bunun için bir CADI AVI başlatmış, genel merkezden başlasınlar işe, vallahi de billahi de CADILAR BAYRAMI yapacak kadar CADI bulurlar orada, yetmezse haberimiz olsun burada da bir kaç adet var: Güzelmansur, Tokdemir, Şahin, Matkap, Tiryaki vs.

Özgür Özel’i genel başkan yapan

Kılıçdaroğlu’nun DAYATMA adaylığı değil miydi? ERDOĞAN’a karşı KAYBEDECEK TEK ADAY idi, partiden gık çıkmadı, biz ise uyardık, facianın gelmekte olduğunu biliyorduk ama dinleyen olmadı. Özgür Özel de ders çıkarmamış olacak ki aynı virüse maruz kalarak KAYBEDECEĞİ KESİN OLAN ADAYDA DİRETTİ. Sonuç ortada…

Beni ihraç edemeyecekleri gerçeğinin rahatlığıyla eleştiriyorum ve buna da ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ olarak bakmaları gerektiğine inanıyorum ama YAPMAZLAR, yapamazlar, DİKTA ve DAYATMA kolaycılığını AKIL ve MANTIKTAN DAHA ÖNEMLİ kıldıkları için GÖRÜNEN KÖYE KILAVUZLA BİLE GİDEMEZLER…(Kaynak:Ayhan Kara)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.